Tutustu Mumbai-kulttuurijakeluun!

Juhlitaan ja tunnetaan maailmanlaajuisesti ihastuttavana turistinähtävänä, Mumbai on voinut ansaita suuria tuloja kohteliaasti kasvavalla matkailuteollisuudellaan. Mumbaissa sijaitsevan matkailun lisääntymisen myötä hotelleissa on kivinen kilpailu, joka on paras paikka. On olemassa edullisia lentoyhtiöitä matkustamiseen tänään Mumbaihin, mukaan lukien huippupaketit, alennetut lentoliput Mumbaille ja muille. Se paikka, joka tarjoaa maailman hienoimmista mereneläkkeistä, muotiteollisuudesta, elokuvateollisuudesta, ihmeellisistä merenranteista, vaikuttavista ravintoloista ja yöelämästä, joka on ihanaa hyödyntämistä varten, Mumbain nykypäivän epätäsmällisyys on se, että se on vähän Etelä-Aasian dynamo. Kaupungin arvostelut – Mumbai tutustuu tähän Intian taloudelliseen pääomaan. Todella elinvoimainen kaupunki, jossa on runsaasti kontrastia ja värejä, varoittaa miljoonia maailmanlaajuisia turisteja sydämellään, jossa on makea sekoitus kulttuurista, ruokaa, taidetta ja arkkitehtuuria ja ennen kaikkea sen rajoittamatonta energiaa.

Mumbai on täynnä yllätyksiä ja historiallisia menneitä. Mumbaissa on lukemattomia mielenkiintoisia faktoja; Sitä enemmän tutkimme, mitä enemmän löydät uusia osia. Perehtyä kaikkiin näihin tosiasioihin lue kaupungin arvosteluja – Mumbai. Ja etsiminen Mumbain kiehtovista tosiseikoista vain ilahduttaa sinua. Kaupunki arvostelut- Mumbai tarjoavat kaiken tiedon, mukaan lukien matka-kartan, tarkat tiedot, kuten lentoyhtiöt lentävät edestakaisin, hotellivaihtoehdot, nähtävyyksiä maamerkkeihin, valitun kohteen erityispiirteitä ja matkailupalveluja, joita voit nauttia koko matkan aikana kesto.

Mumbai on tunnettu ostoksistaan ​​ja ruokastaan, ja ne ovat Mumbaikarsin kansallisia menneitä aikoja. Ruoka on yhtä monipuolinen kuin kulttuurit ja kilpailut, jotka löydätte Mumbaissa. Elintarvikkeiden ja ilmapiirin lisäksi Mumbaissa sijaitsevissa ravintoloissa on visuaalisesti houkuttelevien ruokien lisäksi myös ruokaa ja tunnelmaa entistä houkuttelevampi. 210 astetta, Stark Bar, Bombay Banking, Café XO-Lounge-baari, Jashan-ravintola-baari ja kahvila jne. Ovat eräitä Mumbain suosituimpia ravintoloita. Hyvin, jos et ole varovainen, saatat löytää itsesi ylensyönteeksi!