Suosittuja villieläimet kohteita Intiassa

Intiassa asuu runsaasti kasvistoa ja eläimistöä, jossa on monia villieläinten suojelukohteita, lintualueita, tiikereitä ja kansallispuistoja. Villieläinten harrastajia, seikkailujoukkoja ja luonnon ystäville ympäri maailmaa käydään Intiassa nauttimaan villieläinten retkistä ja matkailusta.

Intia on maailmankuulu matkailukohde ja ehkä tärkein matkailukohteena on Aasia. On olemassa useita kiehtovia matkailukohteita nähdä maassa, jotka ansaitsevat huomiota lomanviettäjille, matkailijoille ja matkailijoille läpi koko maapallon.

Yksi suosituimmista Intian villieläinten kohteista, Corbett sijaitsee Uttaranchalin kauniissa osavaltiossa. Runsaasti bio-monimuotoisuutta, se myös ylpeilee viehättävästä maisemasta. Tigereistä suosittu on myös monien muiden villieläinten koti.

Jammu & Kashmir on toinen hurmaava valtio, joka sijaitsee Pohjois-Intiassa. Se on jaettu kahteen pääalueeseen: Jammun alueeseen ja Kašmirin alueeseen. Jammussa turisti voi katsella kiinnostavia nähtävyyksiä Raghunathin temppelistä, Bahu Fortista ja Amar Mahalin palatsista.

Intian maata on siunattu laajimmillaan fyysisissä jakautumisissa ja ilmastovaikutelmissa. Luonnollisesti vaihtelevat maisemat ja ilmastolliset tilanteet toimivat luonnollisena kotiina valtavan monimuotoisen kasviston ja eläimistön kannalta.

Useat Wildlife Sanctuaries ja kansallispuistot ovat syntyneet ympäri Intiaa tarkoituksena suojella lajien tulevaisuutta sukupuuttoon.

Kerala on hyvin tunnettu meriravintoista, jotka valmistetaan Malyali-keittiön tyyliin. Kerala on gastronominen paratiisi ja siellä voi nauttia maailman parhaista ruoista. Kuuluisia ruokia ovat hirsipuu, uppuma, iddli, puttu, masala dosa ja appams.

Viime vuosina Intian retket ovat saavuttaneet suurta suosiota luotettavien tietojen tarjoamisessa erilaisten verkkoportaalien, julkaisujen, mediaverkkokanavien jne. Kautta. Tämä mahdollistaa matkailijan pääsyn perustietoihin yhdestä paikasta ja nykyajan teknologian aikakaudella useimmat ihmiset arvostavat Ja arvostavat tällaisten Tour-oppaiden kautta saamat edut.

Intia on majesteettisten tiikerien maa, siro elefantti, upea riikinkukko, sarvikuono, chital, jne. Niiden luonnollisessa elinympäristössä. Luonnonsuojelualueet ja kansallispuistot tarjoavat mahdollisuuden tutustua kiehtovaan kasvistoon ja eläimistöön. Käy suosittuja villieläimiä kohteissa monipuolisen kasviston ja eläimistön tutkimiseen. Tulet rakastamaan matkustamista Intian suositussa erämaassa.

Ranthambhore National Tiger Reserve – Ranthambhore sijaitsee Sawai Madhopur alueella Rajasthan. Se on yksi suosituimmista tiikerivarannoista ja kansallispuistoista Intiassa. Se on erittäin suosittu villieläinten kohde villieläinten matkoille Intiassa. Tigerejä voi nähdä myös päivällä.

Maassa on monia villieläinten suojelukohteita ja kansallispuistoja, jotka ovat maailmanlaajuisesti kuuluisia villieläinten retkistä ja villieläimistä Intiassa. Villieläinten suojelualueiden ja kansallispuistojen lisäksi siellä on myös joitakin lintupaikkoja, luonnonsuojelualueita, tiikerivarantoja, biosfäärialueita jne. Maassa.

Se sijaitsee Rajasthanissa, Intia. Se on laajalti tunnettu tiikereistä yhdessä muiden villieläinten nähtävyyksien kuten muiden eläinten, matelijoiden, lintujen ja erilaisten kasvien lajien kanssa. Tärkeimmät nähtävyydet puistossa Jeep Safari, Elephant Safari, Tigers, Jogi Mahal, antiikin Banyan Tree ja Ranthambhore Fort.

Tigers ovat Intian villieläinten henki. Tiger on Intian kansallinen eläin. Turisti voi nauttia tiikeri-safarista näissä puistoissa. On todella jännittävää metsästää tiikereitä luonnollisessa elinympäristössään. Tiger safari Kazirangan kansallispuistossa on täynnä hauskaa. Se on hyvin jännittävää ja nauti taistelusta tigerejä istuu norsun takana.